Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü

2024 Yili Bahar Dönemi Ç Tipi Lisansüstü Tez Projeleri (Lütp) Başvurulari Hk.

12/02/2024 09:04:57 - 27/02/2024 09:04:57 - 461 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonunun 12.02.2024 tarihli 02 nolu toplantısında 2024 yılı Bahar Dönemi Ç Tipi Lisansüstü Tez Projeleri (LÜTP) proje başvuruları konusunda almış olduğu kararlar için tıklayınız.

Ç Tipi Proje: Lisansüstü Tez Projeleri (LÜTP): Yüksek lisans, doktora, uzmanlık tezi ve sanatta yeterlilik çalışmalarını kapsayan, danışman öğretim üyelerinin lisansüstü öğrencileri ile birlikte yürüttükleri, proje değerlendirmesi uzman süreçli gerçekleşen bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetlerini içeren projelerdir. Bu projelerin yürütücüsü, tez danışmanıdır. Bu tür projelerde proje yürütücüsünün dışında sadece lisansüstü tez öğrencisi ve varsa ikinci danışman araştırmacı olarak yer alır. Yüksek lisans tez projeleri, ilgili tez konusunun Enstitü Yönetim Kurulu tarafından kabulünü, doktora tez projeleri ise ilgili tez önerisinin tez izleme komitesince kabulünü takip eden ilk iki başvuru döneminden birinde önerilebilir. Bu projelerin süreleri azami tez süresini geçemez. Lisansüstü tez projelerinin sonuç raporu, tez onaylandıktan sonra sunulmalıdır.

Performansa Dayalı Ek Bütçe Uygulaması için tıklayınız.

Performansa Dayalı Ek Bütçe Uygulamasından faydalanacak proje yürütücülerden istenen belgeler için tıklayınız.

 

NOT:

Lisansüstü tez projeleri için destek başvurusu, tez konusunun lisansüstü çalışmanın yürütüldüğü enstitü veya birimin yetkili kurullarınca onaylanması ile gerçekleştirilir. Başvuru aşamasında lisansüstü tez çalışmasının yürütüldüğü birimden alınan, ilgili öğretim üyesinin danışman olarak görev yaptığını ve tez konusunu belirten bir belgenin de sunulması zorunludur. (Bu ifadenin başvuru formunun ekine koyulması gerekmektedir.)

Başvuru aşamasındaki yükseklisans tez projeleri için; öğrencinin tez aşamasına geçtiğini, ilgili öğretim üyesinin öğrencinin tez danışmanı olduğunu ve tez konusunu belirten belge, doktora tez projeleri için; ilgili tez önerisinin tez izleme komitesince kabulünü takip eden ilk iki başvuru döneminden birinde olduğunu, ilgili öğretim üyesinin öğrencinin tez danışmanı olduğunu ve tez konusunu belirten belge sunulması zorunludur

 

bap proje başvuru

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.