Patent Ve Lisansüstü Tez Projeleri Başvuruları Hk.

05/01/2024 12:42:19 - 05/01/2024 12:42:19 - 87 Okunma

İ Tipi Proje: Patent/Fikri Mülkiyet/Faydalı Model Başvuru Desteği Projesi için başvuruların tüm yıl boyunca açık olmasına ve projede doğabilecek ihtiyaçların "Kırklareli Üniversitesi Fikri Mülkiyet Haklarına İlişkin İlke ve Esaslar Yönergesi"ne uygun olarak proje bütçesinden karşılanmasına,

Ç Tipi Proje: Lisansüstü Tez Projeleri (LÜTP) türleri için proje başvurularının, Kırklareli Üniversitesinin ilgili eğitim öğretim yılındaki lisansüstü akademik takvimi göz önünde bulundurularak derslerin başlamasını takip eden iki hafta içerisinde gerçekleşmesine, 2024 yılı içerisinde desteklenecek Yüksek Lisans Tez Projelerinin proje destek üst limiti (KDV dahil) en fazla 10.000 TL, Doktora Tez Projelerinin proje destek üst limiti ise en fazla (KDV dahil) 15.000 TL olmasına, BAP Komisyonunca kabul edilen Lisansüstü Tez Proje bütçesinin en fazla %50’si kadar ek bütçe desteği verilmesine BAP Komisyonun 22.12.2023 tarihli 9 numaralı toplantısında karar verilmiştir.

Bilginize sunulur.

patent başvuru tez