İ.özgür Gürleyen Cv

30/07/2018 11:52:20 - 30/07/2018 11:52:20 - 844 Okunma

İlk, orta ve lise eğitimini bu şehirde tamamladı. 1995 yılında üniversite öğrenimi için Eskişehir’e gitti. 2001 yılında Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nden iyi dereceyle mezun oldu. Aynı yıl dil öğrenimi için İngiltere’ye gitti. 1 yıl süreyle burada bulunmasının ardından yurda döndü.

Vatani görevini tamamlamasının ardından çeşitli dergi ve gazetelerde 7 yıl muhabir ve foto muhabirliği görevlerinde bulundu. Kahire, Atina, Selanik, Mikanos, Santorini, Rodos, Sofya Budapeste, Prag v.b gibi yerlere seyehat etti.

2012 yılında Batman Üniversitesi’nde Bilgisayar İşletmeni olarak memuriyete başladı.

2014 yılında Naklen Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ne tayin edildi. 1 yıl süreyle burada görev yapmasının ardından Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü’nde görevlendirildi. Halen burada Bilgisayar işletmeni olarak görevini sürdürmektedir.

İ.Ö.G. CV