Cemile Özeker Cv

20/07/2018 11:56:41 - 30/07/2018 11:56:41 - 441 Okunma

1958 yılında Ağrı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de; yükseköğrenimini Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesin de, Yüksek Lisansını Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İnsan Kaynakları Yönetimi (Tezsiz)  üzerine tamamladı.

Memuriyete; 1987 yılında Kamu İktisadi Teşebbüslerinden olan Türkiye Çimento ve Toprak Sanayi Kurumu (ÇİTOSAN) Adıyaman Çimento Fabrikasında Memur olarak başladı. 1991 yılında naklen atandığı Edirne Lalapaşa Çimento Fabrikasında IBAM şefi olarak görevini yaparken, fabrikanın 1996 yılında özelleştirilmesi sonucu memuriyet hayatını atandığı Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında Sayman ve Şube Müdürü, Bap Saymanı, Kütüphane Dokümantasyon Dairesi Şube Müdürü olarak değişik görevlerde sürdürdü.

2007 Yılında Kırklareli Üniversitesi’nin kuruluşu esnasında Kırklareli Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı (Tedviren) olarak atandı. Süreç içinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Olarak görevini yürüttü.

2011 yılında da görevlendirildiği Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğünde koordinatör olarak görevini yürütmektedir.

Evli ve bir kız çocuğu annesidir.

Koordinatör